• DESKUNDIG
  • GECERTIFICEERD
  • INTEGER
  • ONAFHANKELIJK

Bedrijfspandtaxatie

BOG-taxatie: uw bedrijfspanden/commercieel vastgoed onafhankelijk getaxeerd
Wilt u als ondernemer een pand kopen of verkopen? Bent u van plan een nieuwe vestiging te openen? Of wilt u de huurwaarde van uw commercieel vastgoed vaststellen of herzien? Als gecertificeerd taxateur en onafhankelijk taxatiespecialist verzorgt Tiede de Boer de taxatie van uw bedrijfsonroerendgoed (BOG) of de vaststelling van de huurprijs. Hij denkt graag met u mee en helpt u de juiste beslissingen te nemen.

Met welke taxatiediensten kan taxateur Tiede de Boer u helpen?

Taxatie van de marktwaarde van commercieel vastgoed
Of het nu om een winkel, kantoorgebouw of bedrijfshal gaat, een taxatie van commercieel vastgoed is altijd maatwerk. Geen object is hetzelfde. Kennis van, en gevoel voor, de markt zijn essentieel. Met het gecertificeerde taxatierapport van Tiede de Boer heeft u een rapport met meerwaarde in handen. U heeft zekerheid voor nu en in de toekomst.

Vaststelling van de huurprijs van commercieel vastgoed
Ook voor het vaststellen of herzien van een huurprijs is een ter zake kundig taxateur onontbeerlijk. Tiede de Boer staat garant voor een onafhankelijk en stevig onderbouwd deskundigenrapport voor huurprijsvaststelling Daarmee staat u als huurder of verhuurder sterker in die situaties waarbij verschillen van inzicht bestaan over wat de marktconforme huurprijs is.

Tiede de Boer is gespecialiseerd in het opstellen van een deskundigenrapporten voor nadere huurprijsvaststelling conform art. 230a en art. 290 bedrijfsruimten ten behoeve van huurders en verhuurders.

Tiede de Boer taxeert uw bedrijfspand op waarde!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijfstaxatie. We verstrekken u dan graag meer informatie over onze aanpak.

Tiede de Boer

Rentmeester en Taxateur, voor onder andere erfpacht taxaties, BOG taxaties en bedrijfstaxaties in Haarlem en omgeving.

Contact Informatie

Reigerlaan 28
2106 DE Heemstede

T: 023 544 19 88
E: info@tiededeboer.nl