• DESKUNDIG
  • GECERTIFICEERD
  • INTEGER
  • ONAFHANKELIJK

Onteigening

Onteigening: ondersteuning door advies en taxatie
Onteigenen is het uiterste middel om het benodigde onroerend goed in eigendom te verkrijgen. Uit zijn jarenlange ervaring weet onafhankelijk rentmeester/taxateur Tiede de Boer dat het minnelijke overleg voor beide partijen vaak een bevredigende oplossing biedt. Toch zijn er ook situaties waarbij het onvermijdelijk is om het onteigeningsinstrument in te zetten. Dan is het prettig dat er een onteigeningsdeskundige aan uw zijde staat.

Onteigening? Dit kan Tiede de Boer voor uw gemeente, provincie of waterschap betekenen
Onteigeningsspecialist Tiede de Boer is u graag van dienst voor een deskundig advies en taxaties bij onteigeningen. De administratieve onteigeningsprocedure kent veel hobbels. Deskundigheid, ervaring en actuele kennis is daarbij onontbeerlijk. Door de jaarlijkse bijscholing en het continu volgen van actuele jurisprudentie rond onteigeningen is onteigeningsdeskundige Tiede de Boer altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Verder is hij aangesloten bij het register DOBS (deskundige Onteigeningen en Bestuursrechtelijke Schadevergoedingen).

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een onteigeningstraject. We verstrekken u dan graag meer informatie over onze aanpak.

Tiede de Boer

Rentmeester en Taxateur, voor onder andere erfpacht taxaties, BOG taxaties en bedrijfstaxaties in Haarlem en omgeving.

Contact Informatie

Reigerlaan 28
2106 DE Heemstede

T: 023 544 19 88
E: info@tiededeboer.nl