• DESKUNDIG
  • GECERTIFICEERD
  • INTEGER
  • ONAFHANKELIJK

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding: ondersteuning voor overheden bij vastgoedverkoop, -beheer en gronduitgifte
Rentmeester/taxateur Tiede de Boer is voor veel overheden de steun en toeverlaat bij de verkoop van panden, gronden en overig onroerend goed. Vanuit zijn rol als projectbegeleider wijst hij hen ook de weg in vastgoedbeheer en de uitgifte van gronden.

Wat kan Tiede de Boer voor uw gemeente, provincie of andere overheid betekenen?
Projectbegeleiding bij de verkoop van panden, gronden en overig onroerend goed
De wereld verandert snel. Dat vraagt ook om meer flexibiliteit van de overheid, ook wat onroerend goed betreft. Panden en gronden blijven niet eeuwig meer in bezit, maar worden steeds verkocht. Voor diverse overheden heeft Tiede de Boer met succes de verkoop van panden, gronden en overig onroerend begeleid. Mede door zijn NVM-lidmaatschap heeft u toegang tot een breed netwerk aan makelaars, inclusief Funda.

Ondersteuning in het beheer van pacht, huur en erfpacht
Beheer van onroerend goed – en dan specifiek de thema’s pacht, huur en erfpacht – krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Dat is erg jammer en vooral ook kostbaar. Want krijgt u wel een marktconforme huur? Is de erfpachtakte nog wel actueel? Geeft u de gronden wel uit via de juiste pachtovereenkomsten? Vanuit zijn expertise heeft projectbegeleider Tiede de Boer inmiddels voor verschillende overheden het beheer op orde gebracht. Een investering die zichzelf meer dan terugverdiend.

Projectbegeleiding bij de uitgifte van gronden
Bij de uitgifte van gronden is het van groot belang om uw belangen als gemeente, provincie of waterschap te borgen. Niet alleen moet de uitgifte tegen een marktconforme prijs plaatsvinden, er moeten vooral ook goede afspraken gemaakt worden die goed vastgelegd worden. Rentmeester/taxateur Tiede de Boer kent het klappen van de zweep en neemt u die zorg graag uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een projectbegeleider. We verstrekken u dan graag meer informatie over onze aanpak.

Tiede de Boer

Rentmeester en Taxateur, voor onder andere erfpacht taxaties, BOG taxaties en bedrijfstaxaties in Haarlem en omgeving.

Contact Informatie

Reigerlaan 28
2106 DE Heemstede

T: 023 544 19 88
E: info@tiededeboer.nl